Főoldal

Moon Sun-myung tiszteletes:

Gyermekei


Ismerje meg Moon tiszteletes és Moon asszony gyermekeit

Moon Hyo-jin

Hyo Jin Moon1962-ben, Koreában született Moon Hyo-jin, Moon tiszteletes és Moon asszony legidősebb fia. Szenvedélyes zenész, előadó és producer. Moon Hyo-Jin több mint egy tucat albumot jelentetett meg, számos dokumentumfilm producere, és ezernél is több dalából egy zenei katalógust hozott létre. 1987-ben a CARP elnökeként egy emlékezetes megmozduláson diákok ezreit vezette a berlini fal  elé, tiltakozva a  megosztottság ellen. Moon a Manhattan Center Productions (MC) igazgatótanácsának elnökeként ezt a szervezetet Koreában és Japánban is megalapította. 2008. márciusában szívelégtelenség miatt váratlanul elhunyt.

Moon Hyung-jin Sean

A Családok Szövetsége elnöke és ügyvezető igazgatója

Hyung Jin MoonMoon Hyung-jin tiszteletes New Yorkban született, és Moon tiszteletes és felesége hetedik és legfiatalabb fiúgyermeke. A BA fokozatot a Harvard egyetemen, a MA fokozatot a Harvard Hittudományi Főiskolán szerezte meg. 

Hyung-jin a Családok Szövetsége a Világ Békéjéért nemzetközi elnöke, édesapja őt választotta ki arra, hogy az ő vallási munkásságának folytatója legyen. 

Hyung-jin tiszteletes és felesége, Lee Yeon-ah minden vasárnap nagy népszerűségnek örvendő istentiszteleteket tartanak Szöulban koreai és angol nyelven.   

A Világvallások Harvardi Központjában megismerte a koreai buddhizmus Dzsogje rendjének vezetőjét, nagytiszteletű Bub Dzsangot, és érdeklődését megragadta a buddhizmus. Nagy odaadással mélyült el e vallásban és gyakorolta. Magasan képzett a harcművészetben is, amit fiatal évei óta művel.  

Hyung-jin három könyvet adott ki. Moon tiszteletes fiaként átélt személyes élményeit egy novellás kötetben jelentette meg A kopasz fej és az eper (A Bald Head and a Strawberry) címmel. A pillanat (The Moment)  egy fényképalbum apjáról, A mennyei harmónia otthona (The House of Heavenly Harmony) pedig útmutatást ad a vallásos élet és gyakorlat, valamint a férj és feleség, a szülők és gyerekek közti szeretetteljes kapcsolatok kialakítása terén. Feleségével Szöulban élnek, öt gyerekük van. 

Moon In-jin

A Családok Szövetsége elnöke és ügyvezetője az Egyesült Államokban

In Jin MoonMoon In-jin, Moon tiszteletes és Moon asszony 13 gyermeke között a harmadik. Dél-Koreában született, és 1973-ban családjával a New York állambeli Westchester Countyba költözött. Házasságában Dr. Park Jin-sunggal kapott áldást 1984-ben. Öt gyermekük született.

In-jin tiszteletes a Columbia egyetemen filozófiát és politikatudományokat tanult, majd  a Harvard Egyetemen kitüntetéssel diplomázott vallástudományokból  (Harvard Divinity School).

Gyermekeit otthon, magántanulóként iskoláztatta, és sok éven át a feleség és anya feladatainak szentelte magát. Gyerekei közül ketten, Rexton és Ariana a Harvard egyetemen tanulnak, de zenei tehetségük is figyelemre méltó. A világot bejárva koncerteket adtak és nemzetközi versenyeken vettek részt. Ebben az időszakban történt, hogy édesanyjuk a zene iránti szeretete által ihletve Japánban megalapította a Fiatalok koncertjei a világ békéjéért és az eszményi családokért nevű szervezetet. Ennek 10 éve, és mostanra már anyagi támogatást is tudnak mozgósítani, hogy tudományos, sport és előadó művészi ösztöndíjjal jutalmazzák az arra érdemes diákokat.

Két másik gyereke díjnyertes tájképfestő. In-jin maga is szerez dalokat, és az egész családnak nagy élvezetet jelent a közös éneklés és zenélés.

2008 áprilisában lett a New York városban lévő Manhattan Center ügyvezető igazgatója, ahol nagyon sikeres szerkezeti átalakítást vitt végbe.

2008 augusztusában lett kinevezve az amerikai HSA-UWC (Egyesítő Egyház) elnökévé és ügyvezető igazgatójává. Az azóta eltelt időben izgalmas lelki szolgálatot épített ki "Szeretni az életet" névvel, amely Isten igaz szeretetének átöröklésére buzdít. Az egyesítős gyülekezet főpásztoraként szolgál országszerte, emellett a HSA-UWC és számos leányvállalata ügyvezető igazgatója is.


Moon Kook-jin


Kook Jin MoonMoon Kook-jin volt az utolsó a Moon családban, aki Koreában született,1970-ben. A családjával 1973-ban költözött az Egyesült Államokba, és A New York állambeli Westchesterben végezte általános és középiskolai tanulmányait. A Harvard egyetemen a közgazdaság-tudományra szakosodott, MBA diplomáját a floridai Miami Egyetemen szerezte meg.

Kook-jin kivételes képességekkel rendelkezik a vállalatirányítás terén, és jelenleg a modern vállalat- és szervezetfejlesztés legjobb módszereit ülteti át az Egyesítő mozgalomba. Koreában az Alapítvány a HSA-UWC támogatására elnöke és ügyvezetője. Az Egyesült Államokban a Saeilo Enterprises Inc. elnöke. A Young Jin Moon jótékonysági alapítvány elnökeként is szerepet vállal, mely tanulmányi ösztöndíjakat biztosít a szemináriumi hallgatók számára, és számos non-profit szerveződést is támogat. Rockland County-ban él feleségével, Park Ji-hye-vel és négy gyermekükkel.

Moon Hyun-jin Preston

Hyun Jin MoonMoon Hyun-jin Preston 1969-ben született Koreában, és 1973 óta, amikor családja az Egyesült Államokba költözött, itt él. A Columbia Egyetemen  diplomázott 1995-ben, a Harvardon (Harvard Business School) MBA-t, majd az Egyesítő Teológiai Szemináriumban vallásoktatói diplomát szerzett.  A koreai Sun Moon Egyetem  díszdoktora.

Versenyzőként kétszer indult olimpián, Szöulban és Barcelonában, a koreai műlovagló csapat tagjaként. 1987-ben házasodott össze Kwak Jun-sookkal, és a  párnak kilenc gyermeke van.

Moon Sun-jin

Sun Jin MoonMoon Sun-jin az Egyesült Államokban született és a New York állambeli Westchester-ben nőtt fel. Elismert csellista. A Harvard Egyetemen kitüntetéssel  diplomázott pszichológiából. Férjével, Pak In-sup-pal együtt aktív szerepet vállalt az Egyetemes Béke Szövetsége békéért tartott beszédkörútjain, és több mint száz országot keresett fel Moon tiszteletessel és Moon asszonnyal, a gyermekeikkel és az unokáikkal.Moon Yeon-jin

Yeon Jin MoonMoon Yeon-jin az Egyesült Államokban született és a New York állambeli Westchester-ben nőtt fel. Moon kisasszony a New York Egyetemen (New York University) diplomázik újságírásból és közgazdaságtanból. Aktív szónokként vett részt a Moon család három nemzedékét érintő világkörüli béke beszédkörúton.

Moon Jeung-jin

Jeung Jin MoonMoon Jeung-jin az Egyesült Államokban született és ő a tizennégy gyermek közül a legfiatalabb. Szónokként vett részt a Moon család három nemzedékét érintő világkörüli béke beszédkörúton. Moon kisasszony a Boston Egyetemen (Boston University) diplomázik pszichológiából.


Tanúságtételek Moon tiszteletes mellett  | Ismerje meg a békenagyköveteket  | Kapcsolat  |  Oldaltérkép


Copyright 2007 FFWPU Minden jog fenntartva.