Főoldal

Moon Sun-myung tiszteletes:

A család


Moon tiszteletes és családja: A Moon család három nemzedéke viszi tovább az örökséget


Felesége: Moon Han Hak-ja asszony


Moon Han Hak-ja asszony - A béke világszintű vezetője, hűséges feleség, anya és nagymama.

Dr. Hak Ja Han Moon Minden nagyszerű férfi mögött egy nagyszerű asszony áll, és ez alól Moon tiszteletes sem kivétel. A Moon tiszteletessel 1960-ban megkötött házassága óta, Moon asszony Moon tiszteletes oldalán áll; hasonlóan eltökélt a világbéke és az Isten központú családok létrehozásában. 14 gyermek édesanyja és több, mint 40 unoka nagymamája. Az elmúlt évtizedben, Moon asszony önmaga jogán vált a világ egyik vezetőjévé, hat kontinens nagyszámú hallgatóságának szóló világ körüli beszédkörutakat vállalván fel, államfőkkel és a társadalom vezetőivel találkozván, hogy felépítsen egy vallásközi mozgalmat a világ békéjéért, a világ történelmének legválságosabb korában.

Arnaud de Borchgrave, a The Washington Times vezető szerkesztője "az összehasonlíthatatlan  Moon asszony" - ként említi őt, a szokatlan szépség, kellem, értelem, eltökéltség és anyai szív Moon asszonyaként.

Amennyiben szeretne többet megtudni Hak Ja Han Moon asszony életéről, kattintson ide!

 

Gyermekei: A másokért való szolgálat és teljesítmény életei

Három nemzedék dolgozik a Békéért: Moon tiszteletes egy olyan vallási vezető hírnevét élvezi, aki családja három nemzedékének aktív támogatását inspirálta: a feleségéét, a gyermekeiét és az unokáiét. Az örökségét magasan képzett gyermekei és unokái viszik tovább, akik eltökéltek az Isten központú családokon keresztüli világbéke eszménye és az ennek megvalósulásához szükséges tettek iránt.

Amennyiben szeretne többet megtudni Moon tiszteletes gyermekei életéről, kattintson ide!

 

Unokái: A Moon család harmadik nemzedéke dolgozik a világ békéjéért

Moon tiszteletes és Moon asszony felnőtt unokái folytatják a másokért való élet családi hagyományát.

Amennyiben szeretné megismerni Moon tiszteletes unokáit, kattintson ide!

 

A Moon család Amerikában

Moon Tiszteletes családja Moon tiszteletes és Moon asszony 1973-ban hozták létre első Egyesült Államokbeli otthonukat, gyermekeikkel a New York államban levő Tarrytownban (Westchester County), telepedvén le. Ezek után 14 gyermekük közül 6 született az Egyesült Államokban. A gyermekek közeli állami illetve magán iskolákba jártak. Moon tiszteletes világ jövőjére vonatkozó meglátása szerint, mely egyesíti a Kelet és a Nyugat legjobb dolgait, fontos volt számára, hogy gyermekei Amerikában nőjenek fel és megszeressék a Nyugat vezető országát..

Az 1970-es és az 1980-as évek a felfokozott vallási üldöztetés ideje volt Amerikában Moon tiszteletessel és növekvő számú követőivel szemben. Nem volt könnyű időszak Moon tiszteletes fiának vagy lányának lenni. A Moon gyerekek nap mint nap kirekesztéssel és gúnnyal szembesültek mind édesapjuk, mind pedig hitük miatt. Nehézségeikhez hozzáadódott, hogy világszintű felelősségei miatt, Moon tiszteletes és Moon asszony gyakran voltak úton, és nem tudtak gyermekeik oldalán állni. Röviden, a Moon gyerekek nem élvezhették a normális gyermekkort. Mindazonáltal, mára sikeresen alapítottak saját családokat, értek el eredményeket a tanulmányaikban, a vallási munkájukban, a társadalom szolgálatában, a sportban, a zenében és az üzleti életben.

A Moon gyerekek az Egyesült Államok legrangosabb iskoláiban diplomáztak, beleértve a Harvard University-t, a Columbia University-t, a Vassar College-t, a New York University-t, a Mount Holyoke Vassar College-t és a Boston University-t. Figyelemreméltó, sokoldalú tehetségek, sokan közülük kitűnő tanulók és vannak közöttük kiváló atléták és zenészek is. Az egyik fiú, Hyun Jin, kétszer vett részt az Olimpián műlovaglásban, számos fiú küzdősportokban szerezett fekete övet, valamint a középiskola sportoló sztárjai voltak, beleértve a labdarúgást és a lacrosse-t. A legidősebb fiúnak, Hyo Jinnak, egy ázsiai rock együttese van és termékeny dalszövegíró, énekes és rock zenész. A többi gyermek a zongora és a cselló kiválóságai. Többen díjakat nyertek művészetükkel.

A Moon gyerekek rendszeresen örvendeztetik meg hallgatóságukat világszerte népszerű amerikai dalok szórakoztató előadásával. Repertoárjuk csúcsát Elvis Presley dalai képviselik, beleértve a Blue Suede Shoes -t és az If I Could Dream -et. Hivatásként, karrierjük a vallási munka, a társadalom szolgálata és az üzleti élet területét foglalja magába, mindezt elhivatott szülőkként téve.

 

A Moon család három nemzedéke dolgozik együtt a világ Békéjéért

Először volt Moon tiszteletes. Most már több tucatnyi "Moon tiszteletes" van, ez  idő tájt családjának három nemzedéke teljesíti munkáját a Békéért. 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben Moon tiszteletes és Moon asszony, felnőtt gyermekeikkel és unokáikkal, kihívásokkal teli, világszintű beszédkörutakat vállaltak fel 120 nemzetet és városok százait érintve. A cél: összegyűjteni az embereket mindenhol, hogy a világ történelmének ezen válságos időszakában vallásközien dolgozzanak a világ békéjéért és az Isten központú családokért. Felnőtt gyermekeik és unokáik vezetőkként és szónokokként vettek részt a felfokozott időbeosztású körutakon, naponta egy-egy újabb országban folytatva azt. Szívélyes, meleg szívű fogadtatással várta őket a nagyszámú hallgatóság mind a hat kontinensen.

Moon Tiszteletes és Moon asszony

Idézet az igaz szeretetről


"A szülői szeretet a legnagyszerűbb szeretet a világon. Még a legmagasabb rangú emberek érdemei is semmik a gyermekeik előtt. A szülői szeretet feltétel nélküli és korlátlan a gyermekek jelenlétében. A szülői szeretet a szeretet eredete. Ezért van az, hogy az árvák, akik soha nem kaptak szülői szeretetet, vágyják azt a leginkább. Még ha van is az árváknak, amit egyenek és egy ház is, amelyben alszanak, a szívük mindig éhes és telve van vágyódással, a szülői szeretet hiánya miatt. Még ha boldogok is árvaként, az életük nem igazán boldog. A fiatal árvák mindig szülők után vágyódnak, még amikor énekelnek és táncolnak, ébren vannak és alszanak is. Azért van ez így, mert az emberi lénynek a szeretet kebelén kell növekednie." Sun Myung Moon Tiszteletes

Eltökéltség

Ismerje meg jobban Moon tiszteletest

Erre a linkre kattintva tiszteletreméltó hittudósok és vallási vezetők kommentárjait olvashatja Moon tiszteletes vallási gondolkodáshoz való egyedi hozzájárulásával kapcsolatban.

Moon Tiszteletes és Moon asszony eszményi családokat teremt

Hitélet

Tanításainak audió prezentációit hallgathatja meg.

Az Isteni Alapelv audio előadása (angol nyelven)

Moon Tiszteletes családja a világbékéért dolgozik

Család

Video előadásokat tekinthet meg (angol nyelven)

Az egyesítés bármely hittel bírók és bármely háttérrel rendelkezők számára

Tanúságtételek Moon tiszteletes mellett  | Ismerje meg a békenagyköveteket  | Kapcsolat  |  Oldaltérkép


Copyright 2007 FFWPU Minden jog fenntartva.