Főoldal

Moon Sun-myung tiszteletes:

Élete


Moon tiszteletes a legnehezebb körülmények között kezdte el küldetését - egy kimerült, két háború dúlta országban. Ma, egy több, mint 190 nemzetben tevékenykedő világszintű mozgalom vezetője, szervezetek és intézmények alapítója az emberi törekvés majdnem minden területén és egy fő vallásközi béke mozgalom vezetője. Ismerkedjen meg ezen rendkívüli eredmények mögött álló ember életével és életmódjával.

Életrajz

Moon tiszteletes 1920-ban született, Koreában. Gyermekkorában hatást gyakorolt rá a hatalmas szenvedés, melyet egy gazdálkodó család fiaként látott maga körül, az idő tájt Korea szegény volt és egy idegen hatalom erősen kihasználta. Az első kérdése ez volt: "-Miért van ilyen sok emberi szenvedés?"Amit mások mondanak Moon Sun-myung tiszteletesről
Interjú Moon tiszteletesselEgy megindító költemény, amelyet Moon tiszteletes 15 éves korában írt

  • A dicsőség koronája: ezt a szívhez szóló verset Moon tiszteletes fiatalkorában írta a gyötrelemről, hogy milyen nehéz szeretni azokat, akik nem szeretnek viszont. Ez a vers feltárja Moon Sun-myung tiszteletes már fiatalkorában megmutatkozó rendkívüli jellem ét.  
Mindennapi élete


Itt olvashat Moon tiszteletes mindennapi életéről

A képen Moon tiszteletes a világ vezetőinek tart beszédet a Globális átalakulás vezetése: a tartós béke új koráért szükséges látásmód, metodológia és a legjobb gyakorlat felfedezése címmel.

Tanításai


Tanításainak audio- prezentációit hallgathatja meg.

A képen Moon tiszteletes, a keleti kalligráfia mestere, egy különleges alkalom megünneplésére transzparenst fest.

Az eszmény


Tekintsen meg egy Internetes TV programot, melyben az Egyetemes Béke Szövetsége békenagykövetei beszélnek erőfeszítéseikről, amit a béke legkihívásosabb korlátainak feloldása érdekében tesznek.

1st headquarter

Szerény kezdetek

A képen Moon tiszteletes 1951-es "főhadiszállása" látható, egy kunyhó, amit az Egyesült Államok hadserege által leselejtezett kartondobozokból épített koreai háborús menekültként a dél-koreai Puszanban.
First Followers

Az első követők

Moon tiszteletes az első követői közül néhánnyal Dél-Koreában a koreai háború idején. A közel három évnyi kommunista munkatábor hatása még látszik az arcán.


Esküvői fotó

Moon tiszteletes és Han Hak-ja 1960-ban házasodtak össze. 14 gyermekük és több mint 40 unokájuk született.

Imaélet

Az ima és a meditáció Moon tiszteletes életének fő részét képezik.


Tanúságtételek Moon tiszteletes mellett  | Ismerje meg a békenagyköveteket  | Kapcsolat  |  Oldaltérkép


Copyright 2007 FFWPU Minden jog fenntartva.