Főoldal

Sun Myung Moon tiszteletes:

A munkássága

Health

Egészségügy


A Kelet és a Nyugat orvostudományi bölcsességeinek együttes alkalmazása

Felismervén mind a keleti és mind a nyugati gyógyászat értékét, Moon tiszteletes számos úttörő oktatási programot támogatott és megalapított két kórházat, amelyek úttörő tevékenységet végeznek a keleti és a nyugati orvoslás legjavának egyesítésében.

Cheong Shim Kórház, Cheong Pyeong, Korea

Hospital A 2003-ban alapított Cheong Shim Kórház egyike a néhány keleti kórháznak, amelyek teljes körűen, mind a nyugati és mind a keleti gyógyászattal gondoskodnak. A csúcstechnológiájú, modern felszerelésű kórház Szöultól két órányira, Cheong Pyeong gyönyörű hegyvidékén helyezkedik el. A betegek már a belépésnél megválasztják, hogy egy nyugati orvost vagy egy keleti orvost, vagy mindkettőt akarnak.
A kórház szomszédos a híres Cheong Pyeong Szellemi Gyógyító Központtal, ahol emberek ezrei keresik a szellemi gyógyulást betegségeikre a világ minden részéről. A kórház egyedülálló a szellemi gyógyítás értékének felismerésében és a szellemi gyógyítást a gyógyászati gyakorlatának szerves részévé tevésében is.

Isshin Kórház, Japán

Hospital Az 1978-ban alapított Isshin Kórház egyike azon néhány japán kórháznak, amelyek alkalmazzák mind a keleti és mind a nyugati orvoslást is. A kórház egy tengerentúli orvosi szolgáltatást is koordinál, amely orvos és nővér csoportokat küld a világ leginkább elszegényedett területeire.

 

 Bridgeport Egyetem Alternatív Gyógyászat Iskola, Connecticut, USA

A Bridgeport Egyetem Alternatív Gyógyászat Iskolája, amelyet a Professzorok a Világ Békéjéért Akadémiája engedélyével támogatott, alternatív keleti és nyugati gyógyászati kezelések oktatásáról gondoskodik, beleértve a diplomás képzést akupunktúrában, naturopátiában és kiropraktikai orvoslásban.

Il Hwa Company - Egészségitalok, Korea

1970-ben, Moon tiszteletes megalapította az Il Hwa Company-t, hogy ginszengből, a Kelet legtöbbet bizonyított egészségügyi gyógynövényéből teát és egészségitalokat gyártson. Mára, az Il Hwa, egyike a világ legnagyobb ginszeng vállalatainak, kizárólag koreai ginszenget, bizonyítottan a leghatásosabbat használva. A ginszenget teához és üdítőitalokhoz hozzáadva, az Il Hwa egyéb egészségitalok széles választékát állítja elő, beleértve a népszerű McColt, az ízletes, alternatív, árpából készült és az egészséges, hagyományos koreai italon alapuló üdítőitalt.


Tanúságtételek Moon tiszteletes mellett  | Ismerje meg a békenagyköveteket  | Kapcsolat  |  Oldaltérkép


Copyright 2007 FFWPU Minden jog fenntartva.